Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τιμούν την φανέλα τους Στη Τούμπα νικάει μόνο ο ΠΑΟΚ Σώθηκε ο Απόλλων, απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Κι όμως οι αντίπαλοι οπαδοί δεν συναντιούνται μόνο για ξύλο

6 Ιουν 2017

Η Toyota θέλει να κλέψει την παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Χιλιάδες δολάρια έχει ξοδέψει η Toyota προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο με οδηγό το οποίο θα ανάψει τη φλόγα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Τα σχέδια της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα, ωστόσο υπάρχουν πολλά εμπόδια, αφού για την ώρα πρόκειται απλώς για μια κατασκευή με αλουμινένιο περίβλημα και οκτώ έλικες, που λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την απογείωση της πέφτει και πάλι στο έδαφος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική πτήση, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η κατασκευή κατάφερε να σηκωθεί περίπου μέχρι το ύψος των ματιών, πριν αρχίσει να γέρνει και να πέφτει στο έδαφος προκαλώντας μάλιστα και ζημιές με αποτέλεσμα να ακυρωθούν για την ώρα νέες προσπάθειες. Οι Ιάπωνες έχουν πάντως άλλα 3 χρόνια μπροστά τους προκειμένου να καταφέρουν να τελειοποιήσουν τα σχέδια τους και να προσφέρουν ένα θέαμα που θα αφήσει εποχή.