'Ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μετά το Μουντιάλ' Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ Τον 'έκραξε' η γαλλική κυβέρνηση γιατί αρνήθηκε την εθνική ομάδα! Τι ζήτησε ο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Νάπολι Στα 'παζάρια' η Μίλαν για τον Ντοναρούμα

11 Ιουν 2017

Απέτυχε η Super League και αναλαμβάνει η ΕΠΟ

Τα όσα άσχημα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολούν καιρό τώρα τις FIFA και UEFA οι οποίες σύμφωνα με την Live Sport παρατηρούν ότι μετά την ΕΠΟ και η Super League έχει αποτύχει στους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε κι ετοιμάζονται να μεταφέρουν τις αρμοδιότητές της στην ομοσπονδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το σχέδιο προβλέπει πως στην ΕΠΟ θα δημιουργηθεί μία Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα επιλαμβάνεται όλων των σημαντικών θεμάτων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις της στο ΔΣ της ΕΠΟ.
Η αλήθεια είναι ότι ο συνεταιρισμός των ομάδων δεν κατάφερε σε κανένα σημείο στα έντεκα χρόνια ζωής να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις διχόνοιες και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν την Super League. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν μπορεί να βρεθεί κεντρικός χορηγός, ενώ και η πρόθεση της Nova να μειώσει κατά 20% το ποσό που δίνει στις ομάδες έχει φέρει ασφυξία. Υπέρ μια τέτοιας πιθανότητας είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος φέρεται να έχει προτείνει στην εν λόγω επιτροπή να συμμετέχουν εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων, δύο από τους μικρομεσαίους και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.