Όταν...εμφανίστηκε στο γήπεδο ήταν αργά  Ο Τζανετόπουλος έχει 'τρελάνει' τον Χιμένεθ Οι λόγοι που ο Λουτσέσκου θέλει την νίκη με τον Ολυμπιακό Πιθανές δύο με τρείς μεταγραφές στον Ολυμπιακό Ο Κέιν...προσγείωσε ανώμαλα την Ρεάλ

9 Ιουν 2017

Η Nova μειώνει τα λεφτά προς την Super League

Μεγάλη μείωση στα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες τη νέα σεζόν έχει προτείνει η Nova στη Super League. Το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζει μεγάλη οικονομική στενότητα, καθώς όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της Nova έχουν αποχωρήσει 40.000 συνδρομητές κι ο συνολικός τζίρος της εταιρείας έχει μειωθεί κατά 11%.
Το μήνυμα που έχει στείλει στους παράγοντες της Super League είναι ότι θα πρέπει να δεχτούν τη μείωση των χρημάτων που θα εισπράξουν τη νέα σεζόν, για να μην τιναχθεί η συμφωνία στον «αέρα». Σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα, η μείωση αυτή θα αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Βάσει της σύμβασης που είχε υπογραφεί επί Γιώργου Μποροβήλου, η Nova θα έπρεπε να καταβάλει στον συνεταιρισμό 72 εκατ. ευρώ «καθαρά» για δύο χρόνια κι από τα 36 εκατ. ευρώ τον χρόνο, το κανάλι θα επιδιώξει να καταβάλλει 34 εκατ. Η απώλεια δηλαδή για κάθε ΠΑΕ θα φτάνει τις 125.000 ευρώ, όλα αυτά ενώ το χρέος του συνδρομητικού προς τη διοργανώτρια ενδέχεται να έχει ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ.