Κολομβία για φίλημα, Πολωνία για...κλάματα Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

7 Ιουν 2017

Ο Σίλντενφελντ δεν είναι βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού

Δεν είναι ψέμα ότι ο Σίλντενφελντ εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο Ροντρίγκο Μολέντο κουνήσει… μαντήλι, ωστόσο δεν είναι αλήθεια ότι βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Εάν ο Βραζιλιάνος «ογκόλιθος» αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, οι ιθύνοντες της ομάδας θα στρέψουν το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις και εφόσον αυτές δεν ευδοκιμήσουν, τότε θα έρθει ξανά δυναμικά στο προσκήνιο η περίπτωση του «Σίφο».
Ακόμη, ο παίκτης είναι δεδομένο πως θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, καθώς η γυναίκα του είναι Ελληνίδα, ενώ πριν από λίγο καιρό απέκτησε μαζί της έναν γιο. Η οικογένεια του Κροάτη θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και η προοπτική του «Τριφυλλιού» προσφέρει ακριβώς όλα όσα σκέφτεται ο παίκτης. Επιπρόσθετα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα επιχειρήσει να τον αποδεσμεύσει στο εγγύς μέλλον για να απαλλαχτεί από το συμβόλαιό του (περίπου 600.000 ευρώ ετησίως) και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει ως ελεύθερο υπό εντελώς διαφορετικούς οικονομικούς όρους. Συνεπώς, στην παρούσα φάση η επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι αποκλειστικά στο χέρι των «πράσινων», λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα.
Πηγή: olaprasina.gr