Πόσο σίγουρο είναι το μέλλον του Σκίμπε στην Ελλάδα; Τόσα λεφτά έχει βάλει ο Σαββίδης μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ Ο Ρέτσος είναι η ακριβότερη μεταγραφή της...Νοτίου Αφρικής Ανωριμότητα δείχνει ο Νεϊμάρ στη Παρί Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

30 Ιουν 2017

Άγνωστο το μέλλον του Μανωλά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Γιουβέντους και Ίντερ ερίζουν για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Μετά το «ναυάγιο» με την μετακόμιση στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τα ερωτηματικά όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα αμυντικού της Ρόμα συνεχίζουν να υφίστανται, με τον ιταλικό Τύπο να παρουσιάζει διάφορες εκδοχές όσον αφορά το θέμα. Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι το μέλλον του Μανωλά είναι μακριά από την Ρόμα, που υπολόγιζε τα χρήματα της Ζενίτ για την ενίσχυσή της και αναζητεί πλέον άλλον αγοραστή.
Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μανωλάς αν δεν παραχωρηθεί θα μείνει εκτός της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και θα προπονείται μόνος του στην Τριγκόρια. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Μόντσι περιμένει τις επόμενες μέρες «επίθεση» από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για τον παίκτη, ενώ άλλα δημοσιεύματα φέρνουν την Γιουβέντους να κρύβεται πίσω από το «ναυάγιο» με τη Ζενίτ. Τέλος, στο «κόλπο» για την απόκτησή του φέρεται να παραμένει και η Ίντερ.