Η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της Μέσα σε έξι λεπτά έκανε το όνειρο εφιάλτη Πέτυχε πολλά ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα απέναντι στην Έστερσουντ Το πάθος και η υπομονή του Ολυμπιακού Τόσα λεφτά δίνει στις ομάδες η ΟΥΕΦΑ

15 Ιουν 2017

Ο Ουζουνίδης θέλει έναν παίκτη με τα στοιχεία του Εμποκού

Όπως είδαμε στη χρονιά που πέρασε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμπιστεύτηκε έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών και δικαιώθηκε, με την δυνατή του ενδεκάδα να καθίσταται σχεδόν άφθαρτη και ν’ αποτελεί, ίσως, την καλύτερη του πρωταθλήματος, από τον Φλεβάρη και μετά. Σημαντική θέση στο οικοδόμημα που είχε δημιουργηθεί, κατείχε ο Πολ Εμποκού. Ο Ουζουνίδης έδινε ελευθερία στον Αφρικανό και ήξερε, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το απρόβλεπτο και που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, με μία και μόνο ενέργειά του.
Ο ταλαντούχος εξτρέμ δεν αποκλείεται να απασχολήσει ξανά το σύλλογο στο άμεσο μέλλον, αλλά σε περίπτωση που αυτό δε συμβεί (είναι το πιθανότερο), ο 48χρονος προπονητής θα ήθελε έναν παίχτη με ανάλογα χαρακτηριστικά. Δηλαδή γρήγορο, πειθαρχημένο και που θα μπορεί ν’ αλλάξει τον ρυθμό της ομάδας του, στη διάρκεια ενός ματς. Είτε με κάποιο γκολ, είτε ασίστ, είτε γενικά με κάποια ενέργειά του.
Πηγή: olaprasina.gr