Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

3 Ιουν 2017

Ο Άρης ψάχνει τον προπονητή της νέας χρονιάς

Ο Άρης αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για άνοδο στη Super League, όπου προβιβάστηκαν και θα αγωνίζονται του χρόνου Απόλλων Σμύρνης και Λαμία. Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν θα χτιστεί από τον Νίκο Κωστένογλου που προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα αναλαμβάνοντας τους «κίτρινους» σε μια δύσκολη περίοδο. Πρώτος στόχος είναι ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, που έχει υπηρετήσει τον Άρη ως ποδοσφαιριστής.
Ωστόσο, το όνομά του δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει στη λίστα. Πρόσφατα προστέθηκε αυτό του Σάββα Παντελίδη, που πέτυχε έναν... άθλο φέτος με τον Ηρακλή, οδηγώντας τον αγωνιστικά στην παραμονή. Προτάθηκε και η περίπτωσή του εξετάζεται «ζεστά». Ωστόσο, εξελίξεις για τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται να σημειωθούν όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τον Πάυλο Μυροφορίδη να είναι το φαβορί για να αναλάβει.