Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

5 Ιουν 2017

Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή να συνεχίσει το έργο του Ίβιτς

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ίβιτς είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Τούμπας, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή στη διάρκεια της αυριανής συζήτησης που θα γίνει με τον Σαββίδη, ειδικά όταν απέναντι από τον Ίβιτς θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει καλή σχέση μαζί του, όπως είναι ο Μίχελ. Τι θα συμβεί, όμως, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το λογικό σενάριο του διαζυγίου; Ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη κάνει τις επιλογές του μέσα από μία αρχικά λίστα 50 υποψηφίων και θα θέσει τις προτάσεις του υπόψη του Ιβάν Σαββίδη.
Θα εξεταστούν πολλές παράμετροι (προϋπηρεσία, κασέ) και μέσα σ’ αυτές θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία κάθε υποψηφίου. Ο Λούμπος Μίχελ έχει εστιάσει σε όσους έχουν δείξει ικανότητα να στήνουν ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς, όπως ακριβώς είχε κάνει φέτος στον ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς. Για τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή κι αυτή είναι άποψη και του μεγαλομετόχου της ομάδας, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από έναν προπονητή που θα συνεχίσει το έργο του Ίβιτς και θα εξελίξει ακόμη περισσότερο τη φετινή ομάδα που έχει ήδη δημιουργήσει έναν βασικό κορμό παικτών. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ανάγκη να γκρεμίσει και να χτίσει από την αρχή όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι. Και με αυτό το σκεπτικό θα γίνει η τελική επιλογή.
Πηγή: sport24.gr