Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

13 Ιουν 2017

Ο Αραούχο δεν δείχνει "ζεστός" για την Λας Πάλμας

Η ΑΕΚ συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να μην δείχνει «ζεστός» να συνεχίσει στην Λας Πάλμας. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει τον προπονητή, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και φυσικά για το μέλλον του «Τσίνο» στα Κανάρια Νησιά.
Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Miguel Ángel Ramírez, ο οποίος πριν λίγο καιρό ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά την επιστροφή του Αραούχο, τώρα με νεώτερες δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά για όλους τους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας σε ερώτηση για τους παίκτες της Λας Πάλμας που βρίσκονται στο στόχαστρο από άλλες ομάδες δήλωσε πως «όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην αγορά και αν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρεται, πρέπει να την εκτιμήσουμε , αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια προσφορά».