Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

13 Ιουν 2017

Ο Αραούχο δεν δείχνει "ζεστός" για την Λας Πάλμας

Η ΑΕΚ συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να μην δείχνει «ζεστός» να συνεχίσει στην Λας Πάλμας. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει τον προπονητή, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και φυσικά για το μέλλον του «Τσίνο» στα Κανάρια Νησιά.
Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Miguel Ángel Ramírez, ο οποίος πριν λίγο καιρό ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά την επιστροφή του Αραούχο, τώρα με νεώτερες δηλώσεις του άφησε τα πάντα ανοιχτά για όλους τους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας σε ερώτηση για τους παίκτες της Λας Πάλμας που βρίσκονται στο στόχαστρο από άλλες ομάδες δήλωσε πως «όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην αγορά και αν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρεται, πρέπει να την εκτιμήσουμε , αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια προσφορά».