Αυτή είναι η ηλικία του νέου Παναθηναϊκού Σε καλό δρόμο το μπασκετικό 'σπίτι' της ΑΕΚ Ο Λουτσέσκου δεν θέλει κινητά αλλά σιωπή και συγκέντρωση Οι στημένες φάσεις σκοτώνουν την Λίβερπουλ Αποβλήθηκε για...ένα αστείο!

13 Ιουν 2017

Έχει ζήτηση ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν με την Μπενφίκα και με τα γκολ του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και όχι μόνο. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Abola», δύο ισπανικοί σύλλογοι και ένας ιταλικός ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο, τον οποίο οι Λουζιτανοί παραχωρούν υπό προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Να ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις, που φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ.
Κάπου εδώ μπαίνει στο «κόλπο» και η κινεζική Τιαντζίν Κουντζιάν, η οποία κινήθηκε για τον Μήτρογλου και τον περασμένο χειμώνα, προσφέροντας του 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να τον κάνει δικό της. Οι Ασιάτες αναμένεται, όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, να επανέλθουν και μοιάζουν να είναι αυτοί που μπορούν να προσφέρουν το ποσό που ζητά η ομάδα της Λισαβόνας.