Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Σε ετοιμότητα για στόπερ η ΑΕΚ Λόγω ανάγκης ο Χρήστος Δώνης 'βαπτίζεται' σέντερ φορ Η Βόρειος Κορέα χαλάει μεταγραφή της Γιουβέντους Ελάχιστα τα έσοδα των ελληνικών ομάδων από την ΟΥΕΦΑ

21 Ιουν 2017

Όλα "ανοιχτά" με τον Μαυροκεφαλίδη στην ΑΕΚ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης χρειάστηκε λίγο χρονικό διάστημα, μετά την επιστροφή του από την Κίνα, όμως κατάφερε να αποτελέσει έναν από τους παίκτες σημεία αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ. Η ικανότητά του στον τομέα αυτόν, άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητη και φάνηκε σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο «Λου» υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-17 και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην ΑΕΚ εκτιμούν τις δυνατότητές του, αλλά και την αγωνιστική ποιότητά του και για τον λόγο αυτό η υπόθεση παραμένει… ανοιχτή, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.
Εξάλλου, έχοντας περάσει 1,5 χρόνο στην ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια, ενώ και ο ίδιος ένιωσε άνετα στην ομάδα, τόσο από την ατμόσφαιρα εντός των τειχών, όσο και από τον ρόλο που είχε από αγωνιστικής πλευράς. Στην παρούσα φάση έχουν γίνει συζητήσεις με τον Μαυροκεφαλίδη για την ερχόμενη σεζόν, όμως δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν και την αγορά για λύσεις στην γραμμή των ψηλών.