Χάος με τα χρέη του Παναθηναϊκού Δεν του πάνε οι τελικοί του Σφαιρόπουλου Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

5 Ιουν 2017

Στο...ραντάρ ομάδων από την Ισπανία ο Μπεργκ

Το νέο τηλεοπτικό τοπίο στην Πριμέρα Ντιβισιόν φέρνει πακτωλό εκατομμυρίων στις ομάδες (το λιγότερο 62.000.000 ευρω) και ταυτόχρονα τη δυνατότητα μεταγραφών με σκοπό να ανταγωνιστεί την… Πρέμιερ Λιγκ. Κάπως έτσι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στο… μπλοκάκι αρκετών συλλόγων, αφού το γκολ… πουλάει. Δεν είναι τυχαίο πως ακούστηκε για την Μάλαγα του Μίτσελ, με το ενδιαφέρον να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.
Ο Σουηδός βρίσκεται στο ραντάρ ομάδων από την Πριμέρα από την περσινή κιόλας περίοδο, όμως παρότι υπήρξαν προχωρημένες επαφές, τελικά ο αστέρας των πράσινων παρέμεινε με το τριφύλλι στο στήθος. Επειδή όμως θέαμα σημαίνει γκολ και πολλές ομάδες στην Ισπανία ψάχνουν φορ (η Βαλένθια για παράδειγμα παίζει ξανά… μπάλα για Μήτρογλου), δεν θα μας κάνει εντύπωση αν προς το τέλος Αυγούστου γίνει μία ακόμα επαφή για τον Μπεργκ. Βέβαια, τα 10.000.000€ της ρήτρας δύσκολα θα πληρωθούν, οπότε οι πράσινοι είναι καλυμμένοι. Σε επίπεδο συμβολαίων, πάντως, η Λα Κορούνια (ένα ακόμα παράδειγμα) έχει βγει στην αγορά προσφέροντας για φορ κοντά στο 1.800.000€ το χρόνο. Χρήματα που άλλες χρονιές θα έμοιαζαν απλησίαστο όνειρο.