Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

3 Ιουν 2017

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης θέλουν στήριξη

Όσο αποτελεσματικοί και αν αποδειχθούν οι Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος, εάν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να τελεί υπό αβεβαιότητα, θα επέλθει η κατάρρευση. Η ΠΑΕ πρέπει να επανακτήσει τη συνέπεια της και να λειτουργήσει ορθολογικά, ώστε να υποστηριχθεί η δουλειά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Διαφορετικά, όλα θα αποδειχθούν μάταια…Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός αρχίζει τη σεζόν στην πιο δεινή θέση από το BIG 4 από οικονομικής άποψης.
Όμως, έχει έναν προπονητή που έχει παρουσιάσει έργο και εφόσον δεν φύγει κάποιος εκ των Μπεργκ, Ζέκα, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, τότε διαθέτει έναν ποιοτικό και καλό «κορμό». Εφόσον ενισχυθεί το ρόστερ και αποκτήσει επαρκές «βάθος», τότε ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να χτυπήσει τον τίτλο. Διαφορετικά, με μία κατάσταση παρόμοια με τη φετινή από άποψης λύσεων, η ομάδα θα έχει εκλάμψεις και δεν θα ανταποκριθεί στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πάντως, σε πρώτη φάση ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μέσω δύο προκριματικών γύρων. Το θετικό είναι πως η νέα κατάσταση στην ομάδα δίνει μία προοπτική στους οπαδούς, οι οποίοι έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη τους στον ιδιοκτήτη και στη διοίκηση. Τουλάχιστον στην αρχή, το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έχει θετική αύρα και εναπόκειται στον Παναθηναϊκό να τη διατηρήσει.
Πηγή: panathinaikoskosmos.gr