Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

5 Ιουν 2017

Ο χρόνος πιέζει τον ΠΑΟΚ για προπονητή και μεταγραφές

Με την εκκρεμότητα στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ να πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συζητήσεις που θα γίνουν με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα με φόντο το μέλλον τους, προκειμένου να σχηματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της επόμενης χρονιάς εν αναμονή και μεταγραφών. Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα τελευταία για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έχει ανοιχτές εκκρεμότητες. Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή που να λήγει τώρα κι αυτό δίνει επιπλέον… ανάσες στον Λούμπος Μίχελ.
Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην πρώτη ομάδα ή συζητήσεις που θα αφορούν ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να κλείσει με την πίεση του ένα-ένα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, ξεκινώντας προφανώς από αυτό του προπονητή.
Πηγή: paok24.com