Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

6 Ιουν 2017

Τρέχουν στην ΑΕΚ για να "δέσουν" τον Γιόχανσον

Βούιξε ο τόπος τις τελευταίες ημέρες πως οι Κροάτες προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιόχανσον, χωρίς ωστόσο τα συγκεκριμένα χρήματα να κάνουν «γκελ» στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ελα όμως που στην Ένωση δεν μπορούν να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις με τα τωρινά δεδομένα για την πώληση του Γιόχανσον. Και το λέμε αυτό διότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ λήγει σε έναν χρόνο. Κάτι που σημαίνει πως τον ερχόμενο Γενάρη θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς να δώσει λογαριασμό στην Ένωση, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.
Για αυτό και στην ΑΕΚ σπεύδουν να πάρουν τα μέτρα τους και να «τρέξουν» την υπόθεση σχετικά με το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που θα τον «δέσει» στα Σπάτα και θα δώσει την δυνατότητα στους «κιτρινόμαυρους» να αξιώνουν τουλάχιστον ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την…περήφανη πώληση του ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί κατά πόσον η υπόθεση της υπογραφής νέου συμβολαίου θα΄χει «χάπι – εντ» και θα εξασφαλίσει την ΑΕΚ.
Πηγή: marca-SL.gr