Προς πώληση και ο Κουρμπέλης; Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

21 Ιουν 2017

Η Μπεσίκτας δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο

Ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει πρόταση επέκτασης στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ωστόσο το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ενημερώνει για την απάντησή του, δείχνει ότι σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Αθήνα. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μολέντο δεν ανανεώνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να τον πουλήσει, υπό τον φόβο να μην τον χάσει χωρίς χρήματα το Γενάρη.
Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το δυναμικό στόπερ, είναι κι η Μπεσίκτας. Ωστόσο το πρόβλημα με τους Τούρκους είναι ότι δεν προτίθενται να καλύψουν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα η Μπεσίκτας φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να καταθέσει πρόταση άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Με τον Μολέντο σ’ αυτή την περίπτωση φυσικά, να δίνει κανονικά το παρόν στην «πρώτη» της νέας σεζόν.