Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

21 Ιουν 2017

Η Μπεσίκτας δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο

Ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, είναι αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει πρόταση επέκτασης στον Βραζιλιάνο αμυντικό, ωστόσο το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ενημερώνει για την απάντησή του, δείχνει ότι σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Αθήνα. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μολέντο δεν ανανεώνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να τον πουλήσει, υπό τον φόβο να μην τον χάσει χωρίς χρήματα το Γενάρη.
Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το δυναμικό στόπερ, είναι κι η Μπεσίκτας. Ωστόσο το πρόβλημα με τους Τούρκους είναι ότι δεν προτίθενται να καλύψουν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα η Μπεσίκτας φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να καταθέσει πρόταση άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Με τον Μολέντο σ’ αυτή την περίπτωση φυσικά, να δίνει κανονικά το παρόν στην «πρώτη» της νέας σεζόν.