Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα και βλέπει Βελιγράδι Εθνική απογοήτευση στο ΟΑΚΑ Η Γαλατασαράι...δουλεύει για τον ΠΑΟΚ Η χειρότερη βραδιά του Ρίβερς Η Μπάγερν ετοιμάζει 'βόμβα' με τον Κέιν

13 Ιουν 2017

Ο Σαββίδης ζήτησε ικανό προπονητή και ποιοτικές μεταγραφές

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μίχελ, που ψάχνει για προπονητή και ξεκάθαρα του μετέφερε την επιθυμία του να έρθει στην Τούμπα ένας ικανός προπονητής και παράλληλα να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα ενισχύσουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Η εντολή του Σαββίδη ήταν η εξής: «Θέλω ένα μεγάλο ΠΑΟΚ. Πρέπει να φέρουμε έναν ικανό προπονητή και παίκτες που θα κάνουν την διαφορά για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα».
Ο Σαββίδης ζητά από τον Μίχελ να συμφωνήσει με  έναν τεχνικό (τον οποίο θα εγκρίνει φυσικά ο μεγαλομέτοχος), ο οποίος θα μπορέσει να διαχειριστεί το δύσκολο βάρος του Πρωταθλητισμού. Παράλληλα θα πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το υπάρχον ρόστερ και να προσαρμόσει στα δεδομένα της ομάδας, τους παίκτες που θα αποκτηθούν σε θέσεις «κλειδιά» για την ενίσχυση. Σε κάθε περίπτωση ο Μίχελ σηκώνει το κύριο βάρος της προσπάθειας, δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει, θέλει όμως μέσα από τις επαφές που έχει, να εξειδικεύσει όλες τις πληροφορίες για να πειστεί και να είναι απόλυτα σίγουρος για τις τελικές του εισηγήσεις.