Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στο Βελιγράδι Δεν βιάζονται για τον Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό Ο Στανόγεβιτς θέλει έναν...ογκόλιθο στην άμυνα του ΠΑΟΚ Οι 'μικροί' της Super League ζητούν...bonus υποβιβασμού Απίστευτη ατυχία για Έλληνα αθλητή στο επι κοντώ

30 Ιουν 2017

Τόσα πήρε τελικά ο Παναθηναϊκός για τον Μπεργκ

Τελικά ο πρόεδρος της Αλ Αϊν είχε δίκιο στις δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έλεγε πως το συνολικό ντιλ ήταν πολύ μικρότερο από τα 3.300.000 ευρώ που γράφτηκαν. Έτσι ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν πήρε το ποσό των 5.200.000 ευρώ που του αντιστοιχούσε, αλλά τελικά δεν θα πάρει ούτε τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που είχε γραφτεί, μιας και το ακριβές ποσό που θα μπει στο ταμείο της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1.837.000 ευρώ.
Από το 1.837.000 αναμένεται να πάρει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου το 1.000.000 ευρώ, το οποίο θα αποτελέσει τεράστια ανάσα για την ομάδα. Πάντως, αν κάποιος δικαιώνεται σχετικά με την πώληση του Μπεργκ, αυτός είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν συμφώνησε να ξεπουληθεί ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος και αποφάσισε να παραιτηθεί.