Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

30 Ιουν 2017

Τόσα πήρε τελικά ο Παναθηναϊκός για τον Μπεργκ

Τελικά ο πρόεδρος της Αλ Αϊν είχε δίκιο στις δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έλεγε πως το συνολικό ντιλ ήταν πολύ μικρότερο από τα 3.300.000 ευρώ που γράφτηκαν. Έτσι ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν πήρε το ποσό των 5.200.000 ευρώ που του αντιστοιχούσε, αλλά τελικά δεν θα πάρει ούτε τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που είχε γραφτεί, μιας και το ακριβές ποσό που θα μπει στο ταμείο της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1.837.000 ευρώ.
Από το 1.837.000 αναμένεται να πάρει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου το 1.000.000 ευρώ, το οποίο θα αποτελέσει τεράστια ανάσα για την ομάδα. Πάντως, αν κάποιος δικαιώνεται σχετικά με την πώληση του Μπεργκ, αυτός είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν συμφώνησε να ξεπουληθεί ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος και αποφάσισε να παραιτηθεί.