Ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί την παραμονή του Λάζαρου Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Ο Σπανούλης χρειάζεται βοήθειες από τους συμπαίκτες του Ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για τον Πέλκα Έλληνας νικητής στον πιο...κρύο Μαραθώνιο του κόσμου!

8 Ιουν 2017

Τον αντικαταστάτη του Κολοβέτσιου ψάχνει η ΑΕΚ

Με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ, η Ένωση με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ψάχνουν την περίπτωση αμυντικού που θα κλείσει σε πληρότητα τη θέση μαζί με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λαμπρόπουλο και πιθανόν Τζανετόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ήδη στη λίστα του αρκετές περιπτώσεις αμυντικών που έχει ξεχωρίσει όλο αυτό το διάστημα για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, όμως δεν σταματάει εκεί και συνεχίζει να σαρώνει την μεταγραφική αγορά για να βρει την κατάλληλη περίπτωση.
Μια απ' τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του είναι ο Ουρουγουανός αμυντικός της Σαραγόσα, Λεάντρο Καμπρέρα που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει φανεί αν είναι εκείνη που έχει ξεχωρίσει περισσότερο απ' τις υπόλοιπες και θα ασχοληθεί πιο έντονα η ΑΕΚ μαζί της, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν σίγουρα τις επόμενες μέρες.