Η ΑΕΚ μπορεί να κοιτά ξανά μεγαθήρια στα μάτια Με ηγέτη τον Καλάθη έκανε 'σεφτέ' στην Ευρωλίγκα Δεν φτάνουν τα 'ψίχουλα' από τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό Έγραψε ιστορία ο Νικολάου στη Βαρκελώνη Απίστευτος Λουκάκου. Παρηγόρησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα!

4 Ιουν 2017

Ο Κλωναρίδης ζητάει οικονομικές εγγυήσεις για να μείνει

Ο Κλωναρίδης, παρά το γεγονός πως εκτιμά απεριόριστα τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη και αναγνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό παίρνει ευκαιρίες και βγάζει έναν εαυτό που δεν δείχνει σε άλλες ομάδες, έχει τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους». Φυσικά, το θέμα του είναι καθαρά οικονομικό, καθώς από τη μια ο ίδιος θα ζητήσει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο για να παραμείνει στην ομάδα, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να λάβει εγγυήσεις όσον αφορά στην άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του.
Αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο έχουν συζητήσει οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε εγγυηθεί πως δεν θα υπάρχουν θέματα στις πληρωμές από την επόμενη σεζόν. Συμπερασματικά λοιπόν, θα πρέπει να τονίσουμε πως οι πιθανότητες παραμονής του Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό ναι μεν είναι πολλές, ωστόσο με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.