Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τιμούν την φανέλα τους Στη Τούμπα νικάει μόνο ο ΠΑΟΚ Σώθηκε ο Απόλλων, απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Κι όμως οι αντίπαλοι οπαδοί δεν συναντιούνται μόνο για ξύλο

12 Ιουν 2017

Ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στα νέα παιδιά

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος πλέον να επενδύσει στα παιδιά των ακαδημιών του και ήδη στο πλάνο της νέας σεζόν συμπεριλαμβάνονται έξι ονόματα νεαρών παικτών που θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Ο λόγος για τους Χατζηγιοβάννη, Ευαγγέλου, Μίγγο, Πίσπα, Στάικο και Μπουζούκη, οι οποίοι θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία του «Τριφυλλιού» και θα αποτελέσουν ενεργά μέλη του ροτέισιον από τη νέα σεζόν. Άλλωστε, οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν ήδη σε 15 και 12 παιχνίδια αντίστοιχα κατά τη φετινή σεζόν, καταφέρνοντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Παράλληλα, οι Μίγγος, Πίσπας και Στάικος πήραν επίσης λίγα λεπτά συμμετοχής, τα οποία φυσικά αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά από τη νέα χρονιά. Τέλος, ο Γιάννης Μπουζούκης δεν κατάφερε να αγωνιστεί φέτος, ωστόσο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στο άμεσο μέλλον. Από’ κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι έξι παραπάνω νεαροί παίκτες, έχουν ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γιάγκου, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Και αυτό διότι έχει παρατηρηθεί πως παρά το γεγονός πως τα συγκεκριμένα παιδιά διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο, υστερούν αρκετά στον τομέα της δύναμης και γενικότερα της φυσικής κατάστασης. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλοι παίκτες των ακαδημιών που θα ακολουθήσουν την «πράσινη» προετοιμασία, καθώς ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα, ακόμα επτά «μικροί» των Κ20 και Κ17 κλήθηκαν να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.
Πηγή: olaprasina.gr