Ο Λεμονής το είπε και το έκανε Ούτε τώρα ήρθε το 'διπλό' για τον Παναθηναϊκό  Τι άλλο να έκανε ο Σιμόες για να νικήσει η ΑΕΚ; Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ Αυτά είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του

14 Ιουν 2017

Η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο να φέρει τον Σκόκο

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νάτσο Σκόκο και αναζητεί την φόρμουλα για deal και με τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αργεντινού, που είπε το «ναι» για την επιστροφή στην Ελλάδα. Πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει το «θολό» τοπίο όσον αφορά την σχέση του με τη νυν ομάδα του και στον σύλλογο της Σούπερ Λιγκ ενδέχεται να καταφύγουν σε «τρικ» για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Ο Σκόκο μπορεί να έχει μεν συμβόλαιο με την Νιούελς, όμως ο σύλλογος του οφείλει χρήματα σχεδόν για έναν χρόνο συμβολαίου.
Έτσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Τετάρτης, δεν αποκλείεται ο παίκτης να ανανεώσει με τον σύλλογο της Αργεντινής μέχρι το 2020 για να εξασφαλίσει τα χρήματά του, παίζοντας ως δανεικός στην Ένωση για τουλάχιστον ένα χρόνο.