Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

14 Ιουν 2017

Προς παραμονή Μιλουτίνοφ και Μπιρτς στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξέμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού θα τεθεί επί τάπητος και θα αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι.  Αυτοί πάντως που φαίνεται να έχουν πολλές πιθανότητες για να παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κεμ Μπιρτς.
Ο πρώτος πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και μάλιστα βελτιώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στους τελικούς της Α1. Ο άλλος ξεκίνησε δυνατά και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν, ωστόσο, μετά τον Ιανουάριο έριξε αισθητά την απόδοσή του. Αμφότεροι έχουν buyout μόνο για το ΝΒΑ, γεγονός που σημαίνει ότι το συμβόλαιό τους μπορεί να σπάσει μόνο εάν τους ζητήσει ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το πιο πιθανό είναι οι δύο παίκτες να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και να αποτελέσουν τη βάση των ψηλών για τη νέα σεζόν.
Πηγή: gavros.gr