Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

13 Ιουν 2017

Καραδοκεί ο Παναθηναϊκός για τον Μάντζαρη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αποτελεί διακαή πόθο των πράσινων, οι οποίοι θέλουν έναν πόιντ-γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του άσου του Ολυμπιακού, για αγωνιστικούς -πρωτίστως-και όχι μόνο λόγους. Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ είναι πως αρχικά ο παίκτης θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό, με το ραντεβού να πραγματοποιείται μάλλον την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάντζαρης θα ζητήσει γενναία αύξηση αποδοχών, κάτι που σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει να κάνουν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Παναθηναϊκός καραδοκεί, οι πληροφορίες λένε πως έχει ήδη κάνει την πρότασή του, η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη σε οικονομικό μέγεθος, προσφέροντας στον Μάντζαρη πολυετές συμβόλαιο με απολαβές που μπορεί να αγγίξουν και το  εκ. ευρώ ετησίως. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δε θα γίνει σίριαλ, δεν το θέλει ούτε ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε και στις επόμενες δύο εβδομάδες, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.