Κολομβία για φίλημα, Πολωνία για...κλάματα Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

14 Ιουν 2017

Μπορεί το ΝΒΑ να "κλέψει" τον Σίνγκλετον;

Ο Κρις Σίνγκλετον, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δε θα είναι τόσο εύκολο αυτό, καθώς ομάδες από το ΝΒΑ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, οι New Orleans Hornets και οι Indiana Pacers, βολιδοσκοπούν τον Αμερικανό, έχοντας δύο μεγάλα πλεονεκτήματα. Το γεμάτο πορτοφόλι και το κίνητρο του ΝΒΑ. Όπως είναι γνωστό από πέρσι, το salary cup των ομάδων του ΝΒΑ, έχει ανέβει σε μεγάλο βαθμό και τα χρήματα των ομάδων είναι πάρα πολλά.
Αποτέλεσμα αυτού, πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη να σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το μεγάλο ταξίδι στη άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού αυτομάτως αυτό θα σημάνει και την μεγάλη αύξηση των τραπεζικών τους λογαριασμών. Η υπόθεση του Σίνγκλετον θα απασχολήσει πολύ τον Παναθηναϊκό, όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις θέσεις του Τσάβι Πασκουάλ και τι θα ζητήσει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.