Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

17 Ιουν 2017

Να μη βιαστεί με τον Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πολλά στον Πανιώνιο να πάρει τον Μπουμάλ (κοντά στις 300.000 ευρώ), αλλά εκείνος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έτσι ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Όμως θα ήταν μεγάλο έγκλημα να τον αφήσουν ελεύθερο, από τη στιγμή που θα δώσει το παρόν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Καλό είναι στην ομάδα να έχουν υπομονή και να κρατήσουν τον παίκτη μέχρι το τέλος του τουρνουά, καθώς μπορεί να έρθει μια καλή οικονομικά πρόταση και να φέρει χρήματα στον σύλλογο.
Αν στον Παναθηναϊκό το σκεφτούν αυτό να βγουν διπλά κερδισμένοι. Και θα δώσουν έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν, αλλά και θα πάρουν λεφτά που τους χρειάζονται. Καλό είναι να μη γίνει κάτι τέτοιο στο Τριφύλλι γιατί ο Μπουμάλ είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, που μόνο θετικά μπορεί να φέρει και στους δύο.