Ο Ανέστης 'κλείνει' στόματα Τα...μπινελίκια και τα συγχαρητήρια στον Νικολάου Επιτέλους θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς μακριά από την Θεσσαλονίκη; Ο Οζίλ περιμένει κίνηση του Μουρίνιο Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την Ρεάλ

17 Ιουν 2017

Να μη βιαστεί με τον Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πολλά στον Πανιώνιο να πάρει τον Μπουμάλ (κοντά στις 300.000 ευρώ), αλλά εκείνος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έτσι ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Όμως θα ήταν μεγάλο έγκλημα να τον αφήσουν ελεύθερο, από τη στιγμή που θα δώσει το παρόν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Καλό είναι στην ομάδα να έχουν υπομονή και να κρατήσουν τον παίκτη μέχρι το τέλος του τουρνουά, καθώς μπορεί να έρθει μια καλή οικονομικά πρόταση και να φέρει χρήματα στον σύλλογο.
Αν στον Παναθηναϊκό το σκεφτούν αυτό να βγουν διπλά κερδισμένοι. Και θα δώσουν έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν, αλλά και θα πάρουν λεφτά που τους χρειάζονται. Καλό είναι να μη γίνει κάτι τέτοιο στο Τριφύλλι γιατί ο Μπουμάλ είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, που μόνο θετικά μπορεί να φέρει και στους δύο.