Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

2 Ιουν 2017

Ο Μαρινάκης ανέτρεψε τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Μαρινάκης πριν από λίγο καιρό έμοιαζε ως αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει και έχει αντιστρέψει το κλίμα και δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του δεξιού μπακ λήγει σε λίγες ημέρες και πριν έρθει ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε καταγράψει καμία συμμετοχή την φετινή χρονιά. Από την μέρα που ήρθε ο Εβρίτης τεχνικός ξεκίνησε να παίζει περισσότερο και τελείωσε την χρονιά με 16 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και το παρθενικό του γκολ.
Ωστόσο πέρα από την καθιέρωση του στην ομάδα, με την έλευση του Ουζουνίδη, άλλαξε και θέση μιας και τον είδαμε να αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ. Εξάλλου ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει στις δυνατότητες του και θεωρεί πως έχει περιθώρια εξέλιξης, οπότε θα ήταν χρήσιμος για να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, από την στιγμή κιόλας που θεωρείται και ως γηγενής για την Ευρώπη, στην οποία οι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί.