Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

13 Ιουν 2017

Βγαίνει η άδεια της "Αγια Σοφιάς"

Η ΑΕΚ προχωρά με… χίλια για να βάλει μπροστά τις εργασίες κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον, περιμένει επί της ουσίας μονάχα την άδεια, για να θέσει σε εφαρμογή το μεγάλο πλάνο. Η διαδικασία της υψομετρικής μελέτης έχει ουσιαστικά προχωρήσει, με όλα τα στοιχεία να έχουν σταλεί υπηρεσιακά στο ΥΠΕΝ, προκειμένου η εξέταση του φακέλου να προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή. Και άμεσα, μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη, η όλη διαδικασία των υψομέτρων, αναμένεται να κλείσει και με την «βούλα»!
Αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υψομετρική μελέτη του γηπέδου έχει λάβει τις εγκρίσεις από όλα τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών και εκκρεμεί μονάχα εκείνη του Υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη, για να τελειώσει το ζήτημα! Κάτι, που θα συμβεί εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Μάλιστα, είναι πιθανό με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης, τελικής και καθοριστικής διαδικασίας για την άδεια, να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ, πιθανότατα μέσω ανακοίνωσης, για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Που δεν είναι άλλες από την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας, μέσω του ΥΠΕΝ και της έναρξης των έργων! Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως οι πληροφορίες που έρχονται από πλευράς Υπουργείου για αυτό το θέμα, τονίζουν πως με την επίσημη και… τυπική έγκριση της υψομετρικής μελέτης, ο χρόνος που θα χρειαστεί στην ΑΕΚ για να φτάσει στον μεγάλο στόχο, δεν είναι περισσότερος από 15 με 20 μέρες. Ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων δηλαδή, που θα απαιτηθούν για να μπορέσει να πάρει «σάρκα και οστά», το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων.