Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

13 Ιουν 2017

Γερμανικές "κόντρες" για τον Ρέτσο

H Κολωνία έστρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ στο… τραπέζι για τον Παναγιώτη Ρέτσο  και ενώ πρόσφατα είχε γίνει προσφορά οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από άλλη ομάδα της Bundesliga, την Γκλάντμπαχ. Παράλληλα, είχε γίνει «κρούση» από τη Χόφενχαϊμ. Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ραντεβού στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, καθώς υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού συλλόγου ταξίδεψε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με την πλευρά των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός επιμένει και ζητάει 12 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ρέτσο.
Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15% με 20%, θεωρώντας ότι οι μετοχές του ταλαντούχου μπακ, που πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική, θα ανέβουν κι άλλο τα επόμενα χρόνια. Ο Παναγιώτης Ρέτσος προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν, την πρώτη του ως επαγγελματίας, έχοντας 18 συμμετοχές στη Super League, 8 στο Κύπελλο, 7 στο Europa League και μια στα προκριματικά της διοργάνωσης.