Η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της Μέσα σε έξι λεπτά έκανε το όνειρο εφιάλτη Πέτυχε πολλά ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα απέναντι στην Έστερσουντ Το πάθος και η υπομονή του Ολυμπιακού Τόσα λεφτά δίνει στις ομάδες η ΟΥΕΦΑ

12 Ιουν 2017

Η ΑΕΚ θέλει τουλάχιστον δύο εξτρέμ

Μπορεί τα θέματα των Σκόκο, Αραούχο, αλλά και του αμυντικού, να είναι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, όμως κάθε άλλο παρά πίσω, έχει μείνει και το ζήτημα του εξτρέμ. Στην Ένωση κινούνται και σε αυτό το μέτωπο και περιμένουν τις τελικές καταλήξεις με την υπόθεση Πατίτο, για να καθοριστεί το πώς ακριβώς θα προχωρήσουν για την ενίσχυση των άκρων. Με το πιθανότερο σενάριο να θέλει την ΑΕΚ να αποκτά τουλάχιστον δύο εξτρέμ.
Τα ονόματα των Μπαχούι και Ισνάλντο παραμένουν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, όμως δεν είναι τα μοναδικά. Μιας και οι πληροφορίες θέλουν την Ένωση να έχει στην ατζέντα της τουλάχιστον δύο ακόμα, σούπερ περιπτώσεις, που «δουλεύονται» εδώ και καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα. Μιλάμε για παίκτες που δείχνουν να έχουν όσα ζητά η ΑΕΚ για τα άκρα της και δεδομένα θα την ανεβάσουν επίπεδο. Και δεν αποκλείεται, οι εξελίξεις γύρω από το θέμα των εξτρέμ να έρθουν άμεσα. Ενδεχομένως και πριν από τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.
Πηγή: enwsi.gr