Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

11 Ιουν 2017

Ο Γιόχανσον ανέβασε κι άλλο τις ποδοσφαιρικές...μετοχές του

Η εμφάνιση του Γιόχανσον με την Σουηδία απέναντι στη Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 ήταν αυτό που περίμεναν όλοι στην ΑΕΚ. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον για ακόμη μια φορά σε διεθνή αγώνα με την εθνική του έδειξε την μεγάλη αξία του και παράλληλα ανέβασε τις ποδοσφαιρικές… μετοχές του στο κορυφαίο επίπεδο. Ο 27χρονος Σουηδός αμυντικός χαφ μάλιστα δικαίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που δεν συζητούν για πώληση του για ποσό κάτω από 3 εκατ.ευρώ. Και όσο παίζει σε αυτό το επίπεδο, ο Γιόχανσον θα κρατά την τιμή του ψηλά και δεν αποκλείεται να την ανεβάζει και άλλο.
Ωστόσο, υπάρχει και η αρνητική πλευρά της όλης υπόθεσης. Ο Γιόχανσον σε ένα μήνα μένει ελεύθερος, η ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμη την… χρυσή τομή με τον παίκτη για ανανέωση και από τον προσεχή Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα ως ελεύθερος. Κάτι που θα είναι καταστροφικό για τη ΑΕΚ να χάσει ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο της ως ελεύθερο. Και δη λίγο πριν το καλοκαίρι που θα έχει Μουντιάλ με την Σουηδία να είναι βασική υποψήφια για να βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.
Πηγή: enwsi.gr