Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

13 Ιουν 2017

Στις "δαγκάνες" της εφορίας ο Ρονάλντο

Μπαίνε σε μπελάδες ο Ρονάλντο, ο οποίος καλείται από τη δικαιοσύνη να απολογηθεί για την απόκρυψη εισοδημάτων, που αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι αρμόδιες αρχές άσκησαν δίωξη στον Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται να έχει αποκρύψει αυτά τα χρήματα από την ισπανική εφορία.  Σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο η φοροδιαφυγή έγινε «εσκεμμένα και εν γνώσει» του ποδοσφαιριστή των Μαδριλένων κατά την περίοδο 2011 - 2014.  Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι ο Κριστιάνο είχε δημιουργήσει μια εταιρεία, το 2010, μέσω της οποίας απέκρυπτε χρήματα από αυτά που λάμβανε κυρίως από την διαχείριση των δικαιωμάτων εικόνας του.
Tην αποκάλυψη είχε κάνει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Football Leaks, δημοσιοποιώντας στοιχεία που ανέφεραν ότι ο Πορτογάλος είχε αποκρύψει αυτά τα χρήματα σε φορολογικούς παραδείσους, όπως η Ελβετία, ο Παναμάς και οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι. Aν ο Πορτογάλος κριθεί ένοχος, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε έτη. Σε περίπτωση, ωστόσο, που παραδεχθεί πως απέκρυψε τα χρήματα και αποφασίσει να τα πληρώσει, έστω και ετεροχρονισμένα, τότε η ποινή φυλάκισης θα «πέσει» στους 15 μήνες με αναστολή.