Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

8 Ιουν 2017

Η λιτότητα δυσκολεύει τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ότι θα πορευτούν στη διάρκεια του καλοκαιριού με ελάχιστα οικονομικά ανοίγματα, γεγονός που φυσικά κάνει δύσκολη τη ζωή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου. Και η αλήθεια είναι πως Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος δεν ζητούν «τρελά» πράγματα. Αυτό που θέλουν είναι η διατήρηση της αρχικής ενδεκάδας στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο (με ελάχιστες αν γίνεται αποχωρήσεις ή σε περίπτωση φυγής κάποιου βασικού παίκτη, αντικατάσταση με ποδοσφαιριστή ανάλογου επιπέδου), καθώς και λίγες μεταγραφές στις θέσεις του φορ, του εξτρέμ, του κεντρικού μέσου, του στόπερ και των ακραίων μπακ.
Ακόμα κι αυτά τα απλά όμως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν στην ΠΑΕ δεν βάλουν έστω και λίγο το χέρι στην τσέπη. Άλλωστε κι οι αποδεσμεύσεις αποτελούν επίσης μεγάλο «αγκάθι» και όσο τα πράγματα μένουν στάσιμα, τόσο πιο πίσω διατηρείται στον σχεδιασμό του, γενικώς, ο Παναθηναϊκός.