Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

17 Ιουν 2017

Η ΑΕΚ έχει λύσεις για την θέση του αριστερού μπακ

Οι εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Ντίντακ Βιλά στην ΑΕΚ έχουν δημιουργήσει ζήτημα σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς η παραμονή του Ισπανού στο ρόστερ, μόνο σίγουρη δεν μοιάζει. Βεβαίως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά σύντομα, ωστόσο προς το παρόν, όλα είναι ανοικτά. Η ΑΕΚ, ως όφειλε, δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια. Και για αυτό ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές και συζητήσεις, για περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ισπανό.
Έχοντας στραμμένα τα μάτια της κυρίως στην ισπανική αγορά, εκεί όπου οι διασυνδέσεις του Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να μετρήσουν πολύ. Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχουν έτοιμες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ, στην περίπτωση που ο Ντίντακ αποχωρήσει τελικά από την Ένωση. Ενώ δεν αποκλείεται και το σενάριο της ανατροπής, με τον Ντίντακ να μένει τελικά στην ΑΕΚ, υπογράφοντας πιθανότατα νέο συμβόλαιο, αλλά την Ένωση να αποκτά παράλληλα και έναν ακόμα παίκτη για εκεί.
Πηγή: enwsi.gr