Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

10 Ιουν 2017

"Τρέχουν" στην ΑΕΚ για να είναι κομπλέ στη προετοιμασία

Σε λιγότερο από 20 ημέρες ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ και σε ακριβώς 20 ημέρες ξεκινά για το Κίελτσε της Πολωνίας εκεί όπου για περίπου δύο εβδομάδες θα «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν. Μια ομάδα που θα κληθεί ένα μήνα μετά και δη στις 25-25 Ιουλίου να παίξει το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League και μετά από μία εβδομάδα να δώσει την ρεβάνς με στόχο να προκριθεί στα πλέι οφ.
Ο χρόνος πιέζει, η ΑΕΚ τρέχει για μεταγραφές και η ουσία είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει το μεγάλο μέρος του ρόστερ να είναι στην Πολωνία με όλα τα βασικά κομμάτια του. Δηλαδή ο βασικός φορ, τα εξτρέμ και όλος ο κορμός. Έτσι ο πρώτος μεγάλος στόχος της διοίκησης είναι να έχει δώσει στον Χιμένεθ στα τέλη του μήνα το 90% του ρόστερ της νέας σεζόν και να απομένουν… πινελιές μέχρι το τέλος Αυγούστου αν προκύψουν πωλήσεις ή ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ… τρέχει να προλάβει ώστε ο Χιμένεθ να έχει όλη την ομάδα μαζί του στην Πολωνία, να δουλέψει σωστά και να την παρουσιάσει όσο το δυνατόν έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: insider.gr