Στο ρελαντί το Βέλγιο 'καθάρισε' τον Παναμά Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

20 Ιουν 2017

Κίνδυνος για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένοι για την έλλειψη ρευστότητας που υπάρχει στο πράσινο ταμείο. Η συγκεκριμένη έλλειψη έχει πάει αρκετά πίσω την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, μιας και 6 ημέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι αποδεσμεύσεις, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και η απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.
Πέρα ωστόσο από τις αποδεσμεύσεις και τις προσθήκες, οι Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος ανησυχούν έντονα και για το εάν θα προκύψουν νέα προβλήματα σχετικά με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού. Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν θα έκανε στην ομάδα, μιας και θα ξεκινούσε η νέα σεζόν με τους ποδοσφαιριστές να γκρινιάζουν, καθώς δεν θα έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν πληρωθούν άμεσα τις δόσεις του Μαρτίου και του Απριλίου τα παράπονα των παικτών θα είναι έντονα και δεν θα αρχίσει καλά η χρονιά. Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει τους παίκτες για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της UEFA για την συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ.