Ο Σαββίδης δεν 'καίγεται' να πουλήσει παίκτες Παίρνει Γιαννιώτη και αφήνει ελεύθερο τον Ρισβάνη Η Μαρσέιγ 'ονειρεύεται' τον Μανωλά Το...φυσάνε και δεν κρυώνει στην Έβερτον με τον Μιραλάς Απίστευτο. Μέτρησε γκολ σε σουτ που πήγε...άουτ!

20 Ιουν 2017

Ντοριάν Λεβέκ, ένας...ήσυχος ακραίος μπακ

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά του Ντοριάν Λεβέκ μέσα στο γήπεδο και η κριτική θα πρέπει να γίνει μετά από κάποιο αριθμών εμφανίσεων με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τα νούμερα του από την Γαλλία δείχνουν τουλάχιστον έναν αμυντικό που δεν έχει έφεση στις κάρτες. Το πρώτο χαρακτηριστικό του είναι ότι ο Λεβέκ μετά από 109 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, στα γαλλικά κύπελλα, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει αποβληθεί ποτέ από το διαιτητή της αναμέτρησης.
 Εξίσου σημαντικό είναι και το στατιστικό που τον συνοδεύει και με τις κίτρινες κάρτες μιας και ο Λεβέκ έχει πάρει συνολικά 10 κίτρινες κάρτες σε 109 παιχνίδια κάτι που σημαίνει ότι "κιτρινίζεται" κάθε 5,7 παιχνίδια μέσο όρο, ένα νούμερο πολύ διαφορετικό από τους νυν πλάγιους μπακ του Δικεφάλου που συχνά ταλαιπωρούνται από τιμωρίες λόγω των καρτών που δέχονται. Εάν αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Λεβέκ ή η αντιμετώπιση των διαιτητών στη Γαλλία είναι εκείνη που φέρνει αυτό το "αλλόκοτο" στατιστικό για πλάγιο μπακ, θα φανεί μέσα στην ερχόμενη σεζόν που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com