Η ΑΕΚ μπορεί να κοιτά ξανά μεγαθήρια στα μάτια Με ηγέτη τον Καλάθη έκανε 'σεφτέ' στην Ευρωλίγκα Δεν φτάνουν τα 'ψίχουλα' από τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό Έγραψε ιστορία ο Νικολάου στη Βαρκελώνη Απίστευτος Λουκάκου. Παρηγόρησε τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα!

5 Ιουν 2017

Η αδειοδότηση απασχολεί τον Άρη

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Άρη με τον στόχο της ανόδου να είναι εφικτός μόνο εξωαγωνιστικά, αλλά ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει την ομάδα για τη νέα περίοδο. Ο ίδιος έχει αναλάβει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους και να μην υπάρξουν εμπόδια για την ΠΑΕ για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League.
Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος των «κίτρινων» έκανε μια σειρά από επαφές με ποδοσφαιριστές, για τα δεδουλευμένα τους, ώστε να πάρει τις απαραίτητες υπογραφές για τον φάκελο. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Καρυπίδης θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους παίκτες, καθώς μέχρι τις 22 Ιουνίου θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης.