'Ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μετά το Μουντιάλ' Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ Τον 'έκραξε' η γαλλική κυβέρνηση γιατί αρνήθηκε την εθνική ομάδα! Τι ζήτησε ο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Νάπολι Στα 'παζάρια' η Μίλαν για τον Ντοναρούμα

5 Ιουν 2017

Η αδειοδότηση απασχολεί τον Άρη

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Άρη με τον στόχο της ανόδου να είναι εφικτός μόνο εξωαγωνιστικά, αλλά ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει την ομάδα για τη νέα περίοδο. Ο ίδιος έχει αναλάβει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους και να μην υπάρξουν εμπόδια για την ΠΑΕ για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League.
Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος των «κίτρινων» έκανε μια σειρά από επαφές με ποδοσφαιριστές, για τα δεδουλευμένα τους, ώστε να πάρει τις απαραίτητες υπογραφές για τον φάκελο. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Καρυπίδης θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους παίκτες, καθώς μέχρι τις 22 Ιουνίου θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης.