Το πείσμα πήρε την θέση της απογοήτευσης στην ΑΕΚ Μονόδρομος οι πωλήσεις παικτών για τον Παναθηναϊκό 'Να μη φύγει τώρα ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ' Ο Τσιντώτας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ 'Βασιλιάς' στο Μάντσεστερ γίνεται ο Γκουαρντιόλα

12 Ιουν 2017

Όλα ανοιχτά με τον Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Κάθε χρονιά που ολοκληρώνεται με ήττα και απώλεια τίτλου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δε λειτουργούν ποτέ εν θερμώ και μόλις ηρεμήσουν θα πιάσουν δουλειά. Πρώτο μέλημά τους είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον οποίο θα συζητήσουν την ανανέωσή της συνεργασίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον ελληνικό κορμό και ο διεθνής γκαρντ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας. Σίγουρα η απώλεια τίτλου ρίχνει κάπως τις μετοχές του, ωστόσο κι ο ιδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον σύλλογο.
Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν άμεσα με σκοπό να συζητήσουν το μέλλον τους. Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα (μέχρι πριν λίγο καιρό), είναι ομάδες οι οποίες έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του παίκτη. Η πλευρά του Μάντζαρη έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα για αυτή είναι ο Ολυμπιακός και αναλόγως θα πορευτεί.