Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

12 Ιουν 2017

Όλα ανοιχτά με τον Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Κάθε χρονιά που ολοκληρώνεται με ήττα και απώλεια τίτλου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δε λειτουργούν ποτέ εν θερμώ και μόλις ηρεμήσουν θα πιάσουν δουλειά. Πρώτο μέλημά τους είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον οποίο θα συζητήσουν την ανανέωσή της συνεργασίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον ελληνικό κορμό και ο διεθνής γκαρντ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας. Σίγουρα η απώλεια τίτλου ρίχνει κάπως τις μετοχές του, ωστόσο κι ο ιδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον σύλλογο.
Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν άμεσα με σκοπό να συζητήσουν το μέλλον τους. Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα (μέχρι πριν λίγο καιρό), είναι ομάδες οι οποίες έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του παίκτη. Η πλευρά του Μάντζαρη έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα για αυτή είναι ο Ολυμπιακός και αναλόγως θα πορευτεί.