Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

2 Ιουν 2017

"Παίζει" και πάλι ο Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ

Η γερμανική «Bild» κάνει αναφορά στην επόμενη ημέρα της Βόλφσμπουργκ, υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στο αγωνιστικό τμήμα των «λύκων», καθώς αρκετοί παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν. Ανάμεσα τους και ο μεγάλος πόθος των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο πρώην «ασπρόμαυρος», Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο διευκρινίζεται πως συγκαταλέγεται στους παίκτες με αυξημένη πιθανότητα αποχώρησης από τη Βόλφσμπουργκ και τονίζεται ότι πιθανός προορισμός του είναι ο «Δικέφαλος».
Μπορεί και στο παρελθόν να έχουν γραφτεί πολλά για την ενδεχόμενη επιστροφή του αγαπημένου Πορτογάλου της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, ωστόσο τα… σενάρια δεν επαληθεύτηκαν. Μένει να φανεί αν η διαφαινόμενη αποχώρηση του Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για να μπορέσει να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ με φόντο την ποιοτική μεταγραφική του ενίσχυση.