Το πείσμα πήρε την θέση της απογοήτευσης στην ΑΕΚ Μονόδρομος οι πωλήσεις παικτών για τον Παναθηναϊκό 'Να μη φύγει τώρα ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ' Ο Τσιντώτας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ 'Βασιλιάς' στο Μάντσεστερ γίνεται ο Γκουαρντιόλα

3 Ιουν 2017

Πρόβλημα οι θέσεις ξένων στον Παναθηναϊκό

Το όνομα του Χαμζά Γιουνές, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, είναι στην επικαιρότητα ωστόσο «αγκάθι» είναι το γεγονός ότι ο Τυνήσιος πιάνει θέση ξένου, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τον Μασούντ του Πανιωνίου που επίσης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, ο Λυμπερόπουλος δουλεύει το κομμάτι των αποδεσμεύσεων επίσης με… γοργούς ρυθμούς κάτι που επηρεάζει άμεσα και τις μεταγραφές.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως για τους Γιουνές και Μασούντ που είναι ξένοι και για την ώρα οι «καπαρωμένες» θέσεις «φρενάρουν» τις όποιες εξελίξεις, χθες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό που τους παρουσίασαν αρκετά κοντά στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από το «τριφύλλι». Αυτό που ισχύει είναι πως οι δυο παίκτες ενδιαφέρουν και μέσα στο καλοκαίρι ίσως υπάρξουν εξελίξεις.
Πηγή: leoforos.gr