Η ΑΕΚ κινείται για να 'δέσει' τον...ελληνικό κορμό της Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

21 Ιουν 2017

Ο Αραούχο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ

Σε σχετικό ρεπορτάζ της Marca, της μεγαλύτερης και πλέον έγκυρης ισπανικής εφημερίδας-ιστοσελίδας, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Έλντερ Λόπες στην ΑΕΚ, γίνεται αναφορά και σε μια αποκάλυψη που αφορά τον Σέρχιο Αραούχο. Όπως αναφέρει λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, ο Αραούχο είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τη διοίκηση της Λας Πάλμας και εκεί μετέφερε στους Ισπανούς πως θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα.
Η Marca, δε, επικαλείται πηγές από το κοντινό περιβάλλον του παίκτη, ο οποίος παραδέχεται πως στην ΑΕΚ βρήκε και πάλι το καλό του πρόσωπο και ένιωσε πάλι σημαντικός όντας στο προσκήνιο. «Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην ΑΕΚ. Επικεντρώνεται περισσότερο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική της Ευρώπης», αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον Αραούχο. Η πρόθεση του Αργεντινού λοιπόν για επιστροφή στην ΑΕΚ μοιάζει πλέον δεδομένη. Το θέμα, βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση είναι τι θέλει και η Λας Πάλμας, καθώς εκείνη είναι που θα κρίνει το μέλλον του παίκτη και ο νέος προπονητής το αμέσως επόμενο διάστημα...