Αυτή είναι η ηλικία του νέου Παναθηναϊκού Σε καλό δρόμο το μπασκετικό 'σπίτι' της ΑΕΚ Ο Λουτσέσκου δεν θέλει κινητά αλλά σιωπή και συγκέντρωση Οι στημένες φάσεις σκοτώνουν την Λίβερπουλ Αποβλήθηκε για...ένα αστείο!

12 Ιουν 2017

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να...ξεπουλήσει βασικούς παίκτες της

Όπως έγινε σαφές και από την περίπτωση του Γιόχανσον, στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία… ξεπουλήματος των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας, τα οποία κοστολογούνται υψηλά. Και αυτό δεν αφορά μονάχα στην περίπτωση του διεθνή Σουηδού, αφού και άλλοι παίκτες, έχουν μπει όπως είναι λογικό στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα, τις προηγούμενες εβδομάδες, φαίνεται πως έφτασε στους αξιωματούχους της ΑΕΚ μια διερευνητική κρούση, για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου.
Με την απάντηση που μεταφέρθηκε από πλευράς Ένωσης, στον ατζέντη που κινήθηκε εκ μέρους ομάδας, να είναι χαρακτηριστική: «Με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, δεν πρόκειται να σηκώσουμε ούτε το τηλέφωνο». Κάτι, που καθιστά σαφές και το πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Με το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου βασικού στελέχους της, να προκύπτει μόνο με μια άκρως δελεαστική πρσφορά.