Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

14 Ιουν 2017

Η λιτότητα κρατάει στον Παναθηναϊκό Μαρινάκη και Χουχούμη

Η οικονομική στενότητα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, κάτι που σημαίνει ότι θα εξοικονομηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, προκειμένου αυτά να δαπανηθούν σε θέσεις που θα γίνουν ποιοτικές ενέσεις. Αυτό λοιπόν δεν δίνει την πολυτέλεια στον Λυμπερόπουλο να ξοδέχει αρκετά χρήματα στις θέσεις του αριστερού και του δεξιού μπακ, από την στιγμή που θα είναι εναλλακτικές και όχι βασικές επιλογές. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνουν στην ομάδα και του χρόνου οι Χουχούμης, Μαρινάκης.
Όσον αφορά την περίπτωση των δύο περισσότερες πιθανότηες να βρίσκεται και του χρόνου στο πράσινο ρόστερ συγκεντρώνει ο Μαρινάκης, παρότι το συμβόλαιο του λήγει σε λίγες μέρες, σε αντίθεση με τον Χουχούμη που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Το γεγονός ότι είναι "προϊόντα" των πράσινων ακαδημιών, αλλά και αρκετά οικονομικοί παίκτες δεν αποκλείεται να τους κράτησει για έναν ακόμη χρόνο στον σύλλογο, με τον Μαρινάκη να έχει αναστρέψει το κλίμα από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ουζουνίδης παίρνοντας αρκετές ευκαιρίες και ως αμυντικός μέσο και δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει. Όσον αφορά τον Χουχούμη, έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα, ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρόν στις πρώτες συναντήσεις και αν δεν βρεθεί κάτι πιο αξιόλογο για την θέση του είναι πιθανό να παραμείνει στην ομάδα.