Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα Οι Βέλγοι δίνουν 'μάχη' για τον Ένγκελς Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες έχουν τιμή πώλησης Πριμ στους Γάλλους για την κατάκτηση του Μουντιάλ Μέσι και Ρονάλντο αντίπαλοι και στη...φοροδιαφυγή!

28 Ιουν 2017

Ο Σαββιδης θα πληρώσει τους διαιτητές

Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ Γιάννης Δρόσος, ανέφερε ότι στους διαιτητές οφείλεται ένα ποσό 1,2 εκ. ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει η ΕΠΟ, αφού είναι υποχρέωση της λίγκας. Ήδη γι’ αυτή την τοποθέτηση υπάρχουν αντιδράσεις και μέσα από το ρεπορτάζ γίνονται γνωστά μερικά στοιχεία που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το ποσό που οφείλεται φθάνει στις 900 χιλιάδες και από αυτά τα χρήματα τα 400 χιλιάρικα θα δοθούν από όσα θα παρακρατηθούν από χρήματα που έχει δώσει η UEFA.
Άρα θα μείνει μια εκκρεμότητα 500 χιλιάδων για την οποία στη λίγκα έχουν ήδη λύση. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στους διαιτητές από το ένα εκατομμύριο της χορηγίας Σαββίδη που αφορά τη σεζόν που έχει λήξει! Κάπως έτσι και με βάση τα χρήματα της χορηγίας από εταιρία του Σαββίδη, θα ξεπεραστεί ένα μεγάλο θέμα για τους διαιτητές. Θυμίζουμε ότι με αυτή την απόφαση για τη χορηγία ήταν αντίθετοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.