Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

4 Ιουν 2017

Το Μουντιάλ στη χώρα που το θέλει περισσότερο

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής και έπειτα από την υποψηφιότητα της Κίνας για το Μουντιάλ του 2030, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, τόνισε πως θα πρέπει πλέον η επιλογή να γίνεται με σύνεση και με βάση τα σωστά κριτήρια, όχι υπολογίζοντας μονάχα το οικονομικό σκέλος...Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, η Vivo, έγινε η τρίτη κινεζική εταιρεία που καταφέρνει να συνάψει χορηγική συμφωνία με τη FIFA, προκειμένου να δώσει μια... ώθηση στην προσπάθεια της χώρας από την Άπω Ανατολή ν' αναλάβει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030.
Ο Τσεφέριν, δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση αυτή, προσπαθώντας να ενισχύσει τη δύναμη της Ευρώπης, λέγοντας: «Νομίζω πως είναι σειρά της Γηραιάς Ηπείρου να αναλάβει το Μουντιάλ του 2030. Δεν μπορούν να αλλάξουν οι κανονισμοί απλά και μόνο λόγω των χορηγών. Δεν μπορώ να ξέρω ποια χώρα θα μπορέσει να καταθέσει την καλύτερη υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030, όμως θα πρέπει να είναι εκείνη που το θέλει περισσότερο συνολικά...».