Ο Παπαγιάννης ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ Η Έβερτον βλέπει τον Ζιρού στη θέση του Λουκάκου Πανευτυχής στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος Ο Μαρινάκης έφερε ρεκόρ στα διαρκείας της Νότιγχαμ Μια...αγελάδα διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα!!

18 Ιουν 2017

Ο Στανόγεβιτς δεν είναι ο νεότερος προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παρότι είναι μόνο 43 ετών, δεν είναι ο νεότερος τεχνικός που έχει αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Αυτός ο «τίτλος», του νεότερου προπονητή στην ιστορία του Δικέφαλου, ανήκει στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου που ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2006 σε ηλικία 37 ετών και στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος ήταν επίσης 37 όταν ήρθε το 2015! Ο Βλάνταν Ίβιτς, πήρε το τιμόνι της πρώτης ομάδας τον Μάρτιο του 2016, πριν ακόμη κλείσει τα 39 του χρόνια.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης κάθισε πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ το 2013 όταν ήταν 41 ετών. Στην ίδια ηλικία (στα 41 τους) κάθισαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και ο Μάριο Μπερετα, ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον Μάκη Χάβο, όλοι τους το 2010. Πιο πίσω βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που ήρθε στον Δικέφαλο πριν κλείσει τα 43 του, αλλά σε ίδια ηλικία είχε έρθει και ο Γιώργος Δώνης το 2012.
Πηγή: inpaok.com