Σε τροχιά τίτλου ο Ολυμπιακός από μια...γκέλα Ο Γιόχανσον συζητάει με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο Δεν φτάνει το φιλότιμο του Μόλινς 'Θα σας φάμε ζωντανούς όλους' ΕΠΟ και ΕΕΑ 'θάβουν' τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για ύποπτα ματς

18 Ιουν 2017

Ο Στανόγεβιτς δεν είναι ο νεότερος προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παρότι είναι μόνο 43 ετών, δεν είναι ο νεότερος τεχνικός που έχει αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Αυτός ο «τίτλος», του νεότερου προπονητή στην ιστορία του Δικέφαλου, ανήκει στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου που ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2006 σε ηλικία 37 ετών και στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος ήταν επίσης 37 όταν ήρθε το 2015! Ο Βλάνταν Ίβιτς, πήρε το τιμόνι της πρώτης ομάδας τον Μάρτιο του 2016, πριν ακόμη κλείσει τα 39 του χρόνια.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης κάθισε πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ το 2013 όταν ήταν 41 ετών. Στην ίδια ηλικία (στα 41 τους) κάθισαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και ο Μάριο Μπερετα, ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον Μάκη Χάβο, όλοι τους το 2010. Πιο πίσω βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που ήρθε στον Δικέφαλο πριν κλείσει τα 43 του, αλλά σε ίδια ηλικία είχε έρθει και ο Γιώργος Δώνης το 2012.
Πηγή: inpaok.com