Στο ρελαντί το Βέλγιο 'καθάρισε' τον Παναμά Το VAR έδωσε τη νίκη στη Σουηδία Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

1 Ιουν 2017

Ο Ουζουνίδης έχει κάνει...μάγκα τον Παναθηναϊκό

Χρόνια είχαμε να δούμε έναν προπονητή που να αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Τόσο με τη σοβαρότητά του σε επίπεδο δηλώσεων και φιλοσοφίας, όσο και με το πώς έχει περάσει τη σωστή νοοτροπία στην ομάδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει ξανά… Παναθηναϊκό το «τριφύλλι» κι έχει καταφέρει να κάνει ξανά τους «πράσινους» μια οικογένεια. Ο Έλληνας προπονητής έχει πείσει τους ποδοσφαιριστές του να παλεύουν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, η μαγκιά που βγάζει ο Παναθηναϊκός είναι έργο δικό του, των συνεργατών του και φυσικά του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Όπως επίσης, αυτό που μας αρέσει και είχαμε να δούμε τόσα πολλά χρόνια, είναι ένας προπονητής που καταλαβαίνει ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και στον πάγκο ποιας ομάδας κάθεται! Οι αντιδράσεις του, στα γκολ αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, στην Τούμπα έδειξαν τον δρόμο. Ένα έχουμε να πούμε. Μαρίνο, ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα!
Πηγή: leoforos.gr