'Ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από τον Ολυμπιακό μετά το Μουντιάλ' Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ Τον 'έκραξε' η γαλλική κυβέρνηση γιατί αρνήθηκε την εθνική ομάδα! Τι ζήτησε ο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Νάπολι Στα 'παζάρια' η Μίλαν για τον Ντοναρούμα

6 Ιουν 2017

Οι προϋποθέσεις για να ψάξει ο Παναθηναϊκός τερματοφύλακα

Ο Παναθηναϊκός, κατά πάσα πιθανότητα, του χρόνου να πορευτεί στην τριάδα των γκολκίπερ με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο-Στιλ-Κότσαρη, με τον Βρετανό να δέχεται τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα και τον νεαρό Κότσαρη να επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ομόνοια. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες, που ενδεχομένως να μεταβάλουν τα δεδομένα. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Στιλ. Ο Άγγλος ναι μεν συμβιβάζεται με το ρόλο του δεύτερου κίπερ, αλλά επειδή το συμβόλαιό του είναι υψηλό (για τα νέα οικονομικά στάνταρ του συλλόγου), ενδέχεται να κληθεί σε συζητήσεις για τη μείωσή του.
Αν εκεί ο Στιλ συναινέσει, τότε η παραμονή του θα «σφραγιστεί». Αν πάλι αρνηθεί, τότε ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Το δεύτερο σενάριο που αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, σχετίζεται με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία του φέτος, έκανε εξαιρετική σεζόν (δεχόμενος μάλιστα μόνο 1 γκολ στη Λεωφόρο) και ως πρόσθετη επιβράβευση, ήρθε κι η κλήση του με την Κ-21 της Γερμανίας, στο Euro της Πολωνίας. Σε μία διοργάνωση που η πιάτσα των ατζέντηδων θα βρίσκεται μαζικά εκεί, είναι πιθανό λοιπόν κάποια από τα βλέμματα να πέσουν και στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Δεν αποκλείεται επομένως, να προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός λάβει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του, τότε θα την εξετάσει. Φυσικά η πώληση δεν συνιστά προτεραιότητα, αλλά μία καλή ενδεχόμενη προσφορά, δεν μπορεί παρά να συζητηθεί. Αν ο Οδυσσέας αποχωρήσει, τότε δεδομένα το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα.
Πηγή: olaprasina.gr