Ο Ολυμπιακός νίκησε, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα Οι 'μικροί' του Παναθηναϊκού πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία Επιτέλους θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς μακριά από την Θεσσαλονίκη; Ο Πούτιν ζήτησε την βοήθεια του Μπλάτερ για το Μουντιάλ Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Ντάρμπισιρ

6 Ιουν 2017

Με 7 εκ. ευρώ και πάνω μπορεί να φύγει ο Μπεργκ

Όπως αναφέρει η "sportday", ο Παναθηναϊκός προφανώς και θα ήθελε να διατηρήσει και του χρόνου στο ρόστερ του, τον Μπεργκ. Αν όμως ο Μπεργκ εκφράσει ακόμα πιο ανοιχτά βλέψεις φυγής, τότε ο σύλλογος καλείται να κοιτάξει κι αυτός, αναγκαστικά, μπροστά. Ο Παναθηναϊκός ζητάει 10 εκατ. ευρώ για τον Σουηδό. Η μόνη υποχώρηση που κάνει, είναι να πάρει έστω τα 3/4 της ρήτρας του παίκτη, ποσό δηλαδή της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ.
Εφόσον ο Μπεργκ φέρει μία πρόταση των 7 εκατ. και άνω, τότε μόνο θα εξεταστεί. Ο λόγος που το «τριφύλλι» βάζει το συγκεκριμένο οικονομικό όριο, είναι απλός. Οι «πράσινοι» διατηρούν μόλις το 55% του ποδοσφαιριστή, άλλο ένα 35% έχει το Αμβούργο και ακόμα ένα 10% έχει ο ίδιος ο επιθετικός με τον μάνατζέρ του. Κάτι που σημαίνει πως στα 7 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός βάζει στα ταμεία του μόνο ένα ποσό κοντά στα 3,8 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό και υπάρχει το παραπάνω πλαφόν, από πλευράς «τριφυλλιού».